У тендері щодо ремонту казарми в Одесі залишився найдорожчий претендент

Фотоколаж: Інтент

Військова частина в Одесі відхилила другу дешеву пропозицію у тендері для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт будівлі казарми.

Відповідну інформацію оприлюднили в системі електронних закупівель Prozorro, повідомляє Інтент .

Аукціон відбувся 2 червня й наразі знаходиться на стадії “кваліфікація переможця”. Спершу найдешевшою була пропозиція товариства з обмеженою відповідальністю “Леман-Бетон”.

Зареєстрована у Донецькій області в місті Красний Лиман кампанія працює з 2007 року й готова була працювати за 40 мільйонів 840,5 тисячі гривень тож спочатку розглядалася тендерною комісією, як переможець аукціону. 

Однак зрештою пропозицію цієї компанії відхилили. Конкурсна комісія вирішила, що тендерна документація не відповідає умовам закупівлі. 

Другим у гонитві було товариство з обмеженою відповідальністю “Стройспецтехніка” – одеська компанія, що працює з 2014 року тож зараз саме її розглядають, як переможця аукціону. Компанія зголосилася працювати за 41 мільйон 50 тисяч гривень. Тож ще 3 червня вона розглядалася, як переможець.

Однак й цю пропозицію відхилили також вирішивши, що тендерна документація не відповідає умовам закупівлі. Тож наразі єдиними претендентом на укладання угоди залишилося товариство з обмеженою відповідальністю “Будівельно-монтажне управління №47”. 

Ця компанія погодилася працювати за 41 мільйон 213 тисяч 531 гривню. 

Це вже третя спроба обрати підрядника за цією закупівлею. Перші дві спроби виявилися невдалими. Так під час розкриття пропозицій 19 травня бажання взяти участь у тендері виявило лише товариство з обмеженою відповідальністю “Будівельно-монтажне управління №47”.

Товариство готово було працювати за 41 мільйон  234 тисячі гривень, але його пропозицію відхилили через подання неповного пакета документів.

За даними сервіса YouControl “БМУ №47” зареэстроване у 2017 роцы. Наразі кінцеві бенефіціари –  одесити Володимир Яровий та Ігор Мисливий.

Зазначимо, що в разі відхилення останньої пропозиції результати торгів взагалі можуть скасувати й оголосити про новий аукціон.