УДП за місяць обробило рекордний обсяг вантажів

Показники УДП за серпень – максимальні з початку повномасштабної війни. Про це повідомили на самому підприємстві.

За місяць Українське Дунайське пароплавство перевезло понад 206 тис. тонн вантажів. Серед них – 56 тис. тонн агропродукції – і це також рекордний показник.

У пароплавстві стверджують, що це стало можливим завдяки ефективній системі управління, модернізації обслуговування, розвитку стивідорного напрямку та активній співпраці з румунськими партнерами.

Дунайське пароплавство за місяць обробило рекордний обсяг вантажів (фото) —  УСІ Online

Додана ще одна ремонтна ділянка, запроваджена нова система мотивації для ремонтників (більше ремонтуєш – більше заробляєш). Баржі не простоюють: щомісяця обслуговується і ремонтується до 60 одиниць несамохідного флоту. Наразі маємо в експлуатації майже 200 барж, чого не було ніколи! Плануємо у вересні вийти на 205 барж в експлуатації – ремонтний підрозділ має працювати бездоганно, як виробничий конвеєр на заводі Toyota, – розповіли в УДП.

Підприємство активно працює над створенням ще одного комплексу з перевалки зернових. Це дозволить збільшити обсяги ще більше. Водночас, на підприємстві відзначають і фактори, які стримують розвиток. Це, передовсім, перевантаження портової інфраструктури у румунській Констанці і дефіцит плавскладу.

Дунайське пароплавство за місяць обробило рекордний обсяг вантажів (фото) —  УСІ Online

Торік ми мобілізували увесь флот на Нижній Дунай, цього року продовжуємо виконувати річні контракти з перевезення ЗРС на Середньому, де швидкість обертання флоту, зрозуміло, значно менша. Але наша довгострокова стратегія сталого розвитку передбачає диверсифікацію вантожопотоків, – додали в УДП.

Джерело