УДП завершило 2023 рік з рекордним прибутком

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Сума склала  719 млн гривень.

Українське Дунайське пароплавство не лише виконало свої зобов’язання перед державним бюджетом, сплативши понад 140 млн гривень, але й виплатило рекордні дивіденди в розмірі майже 216 млн гривень. Цей показник є найвищим за всю історію Українського Дунайського пароплавства. Крім того, підприємство успішно ліквідувало наявні борги, що є ще одним доказом його фінансової стабільності та ефективного управління.

Українське Дунайське пароплавство побило рекорди з прибутку у 2023 році —  УСІ Online

Одним із ключових факторів, що сприяли цьому успіху, була впроваджена єдина логістична послуга, що об’єднала фрахт з перевалкою в Україні та Констанці. Це дозволило збільшити ефективність перевезень та зменшити витрати, забезпечивши прибуток для підприємства.

Одним з факторів успішної діяльності також стала структурована закупівля обладнання та проведення антикорупційних заходів.

Українське Дунайське пароплавство побило рекорди з прибутку у 2023 році —  УСІ Online

Висловлюючи вдячність команді Українського Дунайського пароплавства, віцепрем’єр-міністр з відновлення України та міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков підкреслив, що цей успіх є результатом спільних зусиль та відданості всієї команди підприємства.

Джерело