Усі готелі Одещини будуть підключені до порталу Дія

Це необхідно для того, щоб громадянам були доступні всі публічні послуги онлайн – отримання копій цифрових документів за допомогою електронних сервісів Дія.QR.

Найбільші готелі Одеси вже зробили це, найближчим часом до порталу Дія мають долучитися 100% мережі готелів міста.

Налаштування відповідних електронних сервісів серед готелів усієї Одеської області має відбутися до кінця наступного року.

Про це повідомив заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації Костянтин Гой.

«Одними з перших цифрові рішення щодо забезпечення можливості для громадян шерити цифрові копії документів з Дії за допомогою електронного сервісу Дія.QR при отриманні послуг з тимчасового розміщення запровадили одні з найбільших готелів Одеси – «Бристоль» та «Лондонська». Наразі використання подібних інноваційних цифрових рішень у роботі бізнесу та сервісного обслуговування клієнтів вже сміливо можна назвати ознаками лідерства та якості», – наголошує Гой.

Говорячи про переваги сервісних продуктів державного вебпорталу Дія він зазначає, що завдяки спільній роботі амбасадорів галузі, керівників готелів та хостелів вже найближчим часом планується підключити до порталу Дія 100% мережі готелів міста Одеса, та до кінця наступного року забезпечити налаштування відповідних електронних сервісів серед готелів усієї Одеської області.