Уточнено дані про постраждалих від атаки РФ

В результаті ракетного удару по Одесі у суботу, 20 квітня, постраждали восьмеро людей. Серед них – дві дитини. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

“Внаслідок ракетної атаки руйнування зазнали приватні будинки в Одесі. За уточненими даними, постраждали восьмеро людей, серед яких двоє дітей – трьох і чотирьох років”, – розповів глава ОВА.

За словами Кіпера, 80-річну мешканку одного із будинків госпіталізовано із забійною раною голови, у лікарні також перебуває 3-річний хлопчик з осколковим пораненням – він наймолодший постраждалий.

“Інші постраждалі отримали медичну допомогу і від подальшої госпіталізації відмовились. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян”, – додав очільник області.

Як вже плвыдомлялося, у суботу, 20 квітня, російські окупанти ударили трьома ракетами Х-59 по Одесі. Удар прийшовся на приватний сектор, було пошкоджено та зруйновано будинки. В одному зі зруйнованих будинків перебували жінка з дитиною. Їх вдалося врятувати.

Спочатку в ОВА повідомляли, що від атаки постраждали двоє дорослих та трирічна дитина. Дорослі від госпіталізації відмовились.