В будинках Одеси побільшає лічильників тепла

Комунальне підприємство “Теплопостачання міста Одеси” планує завершити встановлення лічильників тепла в будинках міста, які воно обслуговує та де лічильників немає, до початку опалювального сезону 2022-2023.  Про це повідомила директорка КП Ганна Познякова

За її словами, відповідні кошти передбачені в бюджеті міста, проте наразі в КП чекають на ухвалення Кабінетом Міністрів України змін до постанови уряду, яка обмежує видатки. 

“Незважаючи на воєнний стан у країні та агресію російської федерації, КП “Теплопостачання міста Одеси” розпочало підготовку до опалювального сезону. Проводяться регламентні роботи із заміни ділянок теплових мереж, триває підготовка котелень, при цьому близько 30% котлів пройшли модернізацію.

Також проводиться поточний і капітальний ремонт обладнання центральних теплових пунктів, у планах на початок сезону – встановити теплолічильники в тих будинках, де їх ще немає”, – зазначила Ганна Позднякова. 

“Є графік необхідних планових робіт, і ми його дотримуємося”, – зазначив заступник директора Департаменту міського господарства Одеської міськради Віталій Цуркан. 

Джерело.