В Ізмаїлі чоловік на очах у дітей проколов вилами безпритульного собаку

У місті Ізмаїл Одеської області чоловік проколов вилами безпритульного собаку за те, що той нібито задушив йому курей. Подія сталася 16 травня на очах у дітей, які повідомили про це волонтерів. Ті, у свою чергу, викликали поліцію.

За словами волонтерки Олени Карнішиної, діти проходили повз одного з приватних будинків по вулиці Нижньосадова і побачили як дві собаки перестрибнули через провислу сітку, потрапивши на подвір’я цього будинку. Одна з них, лайка, почала душити курей. Вийшов господар. Лайка встигла втекти, а другого, сірого пса, чоловік проколов вилами.

Волонтерка додала, тварина не вижила. Їй одразу зробили рентген, провели операцію, намагалися викачати з легень повітря. Проте ввечері того ж дня пес помер. Чоловік зізнався у скоєному, відзначила Олена Карнішина. У своїх діях він не побачив нічого страшного.

У поліції підтвердили, заява від волонтерки Олени Карнішиної прийнята. У власника будинку також взяли письмове пояснення.

Пізніше стало відомо, що поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом смертельного травмування собаки в Ізмаїлі на очах у дітей.

“Після проведення необхідних експертиз та збору інших доказів буде надана остаточна правова кваліфікація діям фігуранта та вирішуватиметься питання про повідомлення йому про підозру. Слідство триває”, — йдеться у повідомленні.

Джерело