В Одесі представили ювілейну виставку Георгія Гергая

У Всесвітньому клубі одеситів відкрилася персональна фотовиставка “Ювілей на рівному місці” фотохудожника Георгія Гергая. Автор за професією – інженер з ремонту суднових механізмів, його багаторічні захоплення – спортивний туризм і фотографія. Захоплення останніх років – художня фотографія.

Назву Персональної фотовиставки “Ювілей на рівному місці” Георгій Гергая обрав усвідомлено, адже вона збігається одразу з кількома значущими ювілеями у творчому житті фотохудожника.

“Давно збирався зробити чергову персональну виставку, та все не було приводу. А тут раптом згадав, що беру участь у конкурсі “Знімок року” вдесяте. Чим не ювілей?! До речі, ці конкурси проводить мій фотоклуб “Фотон-2″, у якого цього року теж ювілей – 25 років. Отже, 10 разів я представляв на конкурс по 4 роботи, загалом 40 робіт. Причому, ці роботи не завжди були найкращими, але на момент подачі вони були свіжими, цікавими”, – розповів автор виставки.

Журі допустило до виставок сімнадцять робіт (їхні назви на виставці виділено жирним шрифтом) і відзначило нагородами дві з них. Роботи у галереї ВКО розміщені за роками, тож можна буде порівняти і зрозуміти (або не зрозуміти), чому журі віддало перевагу одним роботам перед іншими. Також під час відкриття глядачі змогли проголосувати за найкращу роботу.

Вхід на виставку вільний.
Фото: Фотоклуб “Фотон-2″/Фейсбук.

Джерело