В Одесі триває конкурс проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства

З 28 липня 2021 року в Одесі був оголошений конкурс з визначення проєктів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, що реалізуються за рахунок коштів, затверджених у бюджеті Одеської міської територіальної громади у 2021 році. Про це нагадує офіційний сайт міста.

НОМІНАЦІЇ КОНКУРСУ:

I. Соціальний захист осіб з інвалідністю та їх соціально-психологічна реабілітація.
II. Підтримка дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та організація їх дозвілля.
III. Надання комплексних профілактичних послуг за стратегією «зменшення шкоди» особам, віднесеним до груп підвищеного ризику, згідно з Переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я України.
IV. Впровадження комплексних комунікаційних програм громадського здоров’я з питань профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів та інших інфекцій.
V. Сприяння зайнятості та активному довголіттю людей похилого віку.
VI. Пропаганда рівних прав чоловіків та жінок.
VII. Соціально-психологічна реабілітація та адаптація внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції / операції об’єднаних сил та членів їх сімей.
VIII. Сприяння активній життєвій позиції та здоровому способу життя молоді.
IX. Сприяння культурному, міжнаціональному та туристичному розвитку міста Одеси.
X. Пропаганда екологічної культури, дбайливе ставлення до тваринного світу.
Граничний обсяг фінансування за рахунок коштів бюджету м. Одеси проєктів (заходів) за однією номінацією – до 100 тис.грн.
Конкурс з визначення проєктів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, що реалізуються за рахунок коштів, затверджених у бюджеті Одеської міської територіальної громади у 2021 році, проводиться відповідно до Положення про умови та порядок проведення конкурсу із визначення проєктів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, що реалізуються за рахунок коштів, затверджених у бюджеті Одеської міської територіальної громади, затвердженого розпорядженням міського голови від 19 липня 2021 року № 576, у такі терміни:
– початок прийняття конкурсних пропозицій – з 28 липня 2021 року;
– завершення прийняття конкурсних пропозицій – 26 серпня 2021 року (включно);
– визначення конкурсною комісією конкурсних пропозицій, допущених до участі у конкурсі – до 31 серпня 2021 року (включно);
– відкритий захист конкурсних пропозицій, допущених до участі у конкурсі, – з 31 серпня по 02 вересня 2021 року;
– оцінювання конкурсною комісією поданих конкурсних пропозицій із 03 по 09 вересня 2021 року (включно);
– визначення переможців конкурсу – до 13 вересня 2021 року;
– оприлюднення результатів конкурсу – до 20 вересня 2021 року (включно);
– укладення договорів (контрактів) головними розпорядниками бюджетних коштів з переможцями конкурсу – до 20 жовтня 2021 року (включно);
– моніторинг стану виконання проєктів (заходів), визнаних переможцями, – до 21 листопада 2021 року;
– публічне підведення підсумків конкурсу – до 21 грудня 2021 року.

Відповідальна особа Шубакова Катерина Леонідівна – начальник відділу – головний бухгалтер відділу забезпечення діяльності Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради (тел.: (048) 705 40 64, електронна пошта: [email protected]).

Прийняття конкурсних пропозицій здійснюється за адресою: 65022, м. Одеса, вул. Косовська, 2д, каб. № 424, у робочі дні, з 09:00 до 16:00 год.