В Одесі волонтери привезли на виставку унікальні артефакти війни

Виставка артефактів війни «Незламність» відбулася у рамках великого Дня підтримки, який проводить благодійний фонд «Тримай» на стадіоні «Чорноморець». Про це повідомляє УСІ Online.

Експонати волонтери привозили із різних гарячих точок України. Серед них – уламки рашистських ракет, відстріляні тубуси гранатометів, амуніція армії росії, маринована цибуля, яку окупанти привезли з собою як провізію, і не тільки.

Ця цибуля у 3-літровій скляній банці, масштабне виробництво. У таких же банках є картопля, буряк та капуста. Тобто 4 таких банки має на себе навішати їх боєць і якось рухатися ще при цьому. З такою їжею довго вони не протримаються, – коментує волонтер «Тримай» Олександр.

Цього ж дня на стадіоні виступав оркестр Municipal Concert Band, а переселенцям знов видавали традиційні продуктові набори. Дітей розважали на майстер-класах та пригощали солодощами.

Такими івентами ми хочемо залучити якнайбільше людей, бо разом допомагати набагато ефективніше. До нас приходять люди, дивляться, відпочивають, донатять, а ще – приносять продукти, засоби гігієни та багато потрібного для ЗСУ. Вхід на заходи фонду завжди вільний, – каже керівник БФ «Тримай» Юлія Федорова.

Виставку «Незламність» можна буде знову побачити 4-5 березня з 11.00 до 18.00 на стадіоні «Чорноморець» в рамках благодійного фестиваля MoreFest ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ.

Івент пройшов за підтримки стадіону «Чорноморець», компаній Allrise Capital Inc., Invest UA, Одеського муніципального театру Саліка під керівництовом Ірини Тимах «Творча сила», БФ «Пісочниця».