В одеському храмі пройшла панахида за загиблими захисниками України

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті.

В повідомлені УІНП:Південь сказано:

21 вересня, в православне свято Різдва Пресвятої Богородиці відбувся традиційний щомісячний молебень в пам’ять тих, хто загинув, боронячи Батьківщину від російських окупантів.

Помолитися та віддати шану загиблим Героям прийшли матері загиблих захисників, співробітники Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті, представники ГО “Veterans HUB ODESA”, викладачі та курсанти Одеського університету внутрішніх справ, учасники АТО, ветерани та небайдужі одесити.

Захід традиційно відбувається за підтримки Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті, Одеської єпархії ПЦУ, представництва Міністерства у справах ветеранів, Міністерства у справах реінтеграції а також Veterans HUB Odesa.

Нагадаємо, більше року щомісяця проводиться акція по вшануванню пам’яті Героїв. До початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України згадувалися поіменно всі, хто загинув напередодні Панахиди. Нині згадуються всі воїни, хто віддав найдорожче — своє життя за нас — своїх ближніх. Слава Героям!

Джерело.