В Одеському регіоні залишилось 80 % бізнесів від довоєнного рівня

Рівень завантаження –  70-100% від довоєнних масштабів. Такі дані під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса оприлюднив Володимир Фролов, директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації. 

Він зазначив, що наростили обсяги виробництва підприємства з виготовлення вершкового масла, йогуртів, сиру, борошна, суміші соків фруктових та овочевих, деяких ковбасних та макаронних виробів, овочів та консервованих фруктів. Проте знизилися обсяги з виробництва яловичини, свинини, олії, соку яблучного, молочних продуктів, хліба, вин.

Мережеві та невеличкі магазини, що торгують продовольчими товарами, не припиняли свою діяльність. На повну функціонують ринки та мережеві магазини непродовольчих товарів, магазини непродовольчих товарів у торговельно-розважальних центрах. Непогані результати продемонструвала сфера послуг, яка відновилася і сьогодні фактично функціонує на 100%”, – додав посадовець.