В Одессе состоится форум “Децентрализация в Украине”. Подробности

24-го лютого 2016 року у м. Одеса выдбудеться форум «Децентралізація в Україні» (Decentralization In Ukraine).

Захід організовано за підтримки глобальної міжурядової коаліції демократичних країн «Спільнота Демократій» (Community of Democracies).

Модератори форуму: Івета Радічова (Iveta Radicova), колишній прем’єр-міністр Словаччини та Ференц Дюрчань (Ferenc Gyurcsany), колишній прем’єр-міністр Угорщини.

Учасники форуму матимуть можливість послухати провідних іноземних експертів, дізнатися про безпосередній досвід впровадження реформи децентралізації європейськими країнами, прийняти активну участь у дискусії, обговорити такі питання, як ключові аспекти, переваги та недоліки, перші результати та наступні цілі на шляху до децентралізації. Сьогодні, коли країна стоїть перед однією з найважливіших реформ, важливо публічно обговорити ці зміни, аби дати відповідь на виклики, котрі стоять на шляху децентралізації.

Кількість учасників семінарів обмежена. Превагу буде надано представникам НГО, прихильникам децентралізації, Депутатам місцевих органів самоврядування, які представляють політичні партії та представникам обласних та міських адміністрацій, в профіль діяльності яких, входить сприяння процесам децентралізації.

Всі витрати пов’язані з семінаром покривають організатори. Транспортні витрати учасників, які не проживають в місті проведення заходу відшкодовується.

Для учасників, які не проживають в області проведення заходу, передбачена можливість поселення в готель за день до заходу.

Заповнити реєстраційну форму можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12Fap5kTOsPS_QnoD8QlLBOtcjxSMJgmjhL4XMvjhzpE/viewform