Внаслідок російської атаки в Одесі сталося кілька нічних пожеж

В Одесі внаслідок російської повітряної атаки в ніч проти 14 серпня спалахнули пожежі. Є постраждалі. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«За результатами ворожої атаки в Одесі від падіння уламків ракет спалахнуло кілька пожеж. В будівлях вибуховою хвилею вибито вікна», – написав він.

Вночі 14 серпня росіяни атакували Одесу. У місті від падіння уламків ракет спалахнули пожежі, троє постраждалих.

Також посадовець зазначив, що внаслідок терористичної атаки постраждали троє людей. Їм надається необхідна медична допомога.

За інформацією моніторингових каналів, під час масованої повітряної атаки на Одесу росіяни застосували чотири крилаті ракети морського базування типу «Калібр» та від 13 до 15 БПЛА типу. «Shahed-131/136».

Джерело

Оновлено о 6.00

Ворог тричі атакував вночі Одещину, застосувавши дві хвилі ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, та 8 ракет морського базування типу “Калібр”. Силами протиповітряної оборони всі атаки були відбиті.
Внаслідок збиття ракет, які ворог спрямував у середмістя Одеси, уламками було пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - photo_2023-08-14_05-45-16-1024x768.jpg

Вибуховою хвилею у кількох будівлях понівечено вікна та балкони, побито припарковані поруч автівки.
На двох об’єктах спалахнули пожежі. Вогнеборці працюють над їх ліквідацією.
Попередньо відомо про трьох постраждалих співробітників супермаркета. Їм надано медичну допомогу.

Сили оборони Півдня України