За підтримки ЮНІСЕФ в Одесі відкрито простір для дітей «Спільно»

Він розташований на Одеському залізничному вокзалі. Тут працюють психологи та волонтери, які займають малечу майстер-класами і захоплюючими іграми. Крім того, батьки можуть отримати корисну інформацію або консультацію юриста. Аналогічні локації працюють на залізничних вокзалах Києва, Дніпра, Львова і Харкова.

Заступниця міського голови Світлана Бедрега зазначила, що Одеський вокзал з перших днів вторгнення  став потужним транзитним хабом для мешканців Херсонщини та Миколаївщини. А згодом, коли Одеса стала більш захищеною, все більше переселенців обирають наше місто місцем для зупинки.  Пані віцемер відзначила повну кооперацію з працівниками вокзалу та подякувала за тісну співпрацю, що дозволила  врятувати життя тисячам українців.

“Зараз, під час збільшення кількості обстрілів Одеси і південних регіонів та трагичності їх наслідків, коли родини приймають рішення тимчасово переїхати, відкриття точки “Спільно” на вокзалі – це своєчасне та важливе рішення. Це суттєва допомога міській владі, у той час, коли ми вимушені зосередитися на інших питаннях. Зокрема, відновлені міської інфраструктури після влучань, а також допомозі постраждалим”, – зазначила заступниця міського голови. 

Одесити вдячні за надійне партнерство та всю ту допомогу, яка надається Одесі Дитячим фондом ООН.

ОдесаОфіційно