Завтра в Одесі відкриють виставку іграшкових ведмедиків

Завтра, 31 березня, о 13:00 в Універсальній Читальній Залі ЦМБС для дітей (Катерининська, 67) відкриється освітньо виставковий проєкт «Ведмедик з книжки» (31.03.23 – 30.04.23.) Вхід – вільний.

Взимку 2022-2023 р.р. в Одеському музеї західного та східного мистецтва відбувся виставковий проект з міжнародною участю «Ведмідь завжди з тобою», який презентував ведмедика Тедді як старого найкращого друга, арт-об’єкта, помічника дітям-переселенцям та ветеранам.

Проєкт зібрав багато дітей та дорослих, а по закінченні виявилося, що відвідувачі не бажають в тривожні часи для України відпускати теплі емоції та ведмедиків, які їх викликають. Тому проект «КуклЬтура» та Центральна міська бібліотечна система для дітей міста Одеси розробили спільний захід, де улюблений ведмедик займає постать літературного героя.

Адже ведмедиків з книжки виявилося багато окрім Вінні-Пуха та Падінгтона. Про захоплюючі пригоди, їхнє життя в природі розповіли письменники з усього світу, а відомі художники створили чарівні візуалізації.

Джерело