Інцидент на блок-посту спричинив чергову гонку одеськими вулицями

Вчора в Одесі на вулиці Середньофонтанській встановили стаціонарний блок-пост для перевірки документів. Під час заходів поліція зупинила автомобіль таксі.

Як повідомляють очевидці, водій зачинився в салоні і відмовлявся надати документі для перевірки, в салоні також знаходилася дитина шкільного віку. Після декількох спроб йому розбили скло, після чого водій заднім ходом почав тікати від блок-поста.

Відеозапис з салону опублікував одеський телеграм-канал “Одеса-Інфо”. Погоня тривала близько 5 хвилин. Порушник намагався втекти від поліцейських, наражаючи себе та оточуючих на ДТП. При чому він навіть не подумав про життя та здоров’я дитини в салоні. На перехресті вулиць Пушкінській та Успенській його заблокували, витягли з салону та надягли кайданки.

Зазначимо, що блок-пости перевіряють не тільки документи, але й смартфони підозрілих осіб, які можуть співпрацювати з рашистами. Завдяки блок-постам виявляють одеських зрадникыв, які несуть небезпеку мирному місту. Спроби тікати від блок-посту дають багато підозр під час війни – краще надати всі документи спокійно.

Джерело