За тиждень виконком розгляне бюджет Одеси на наступний рік

17 жовтня 2024 року відбулося засідання робочої групи з обговорення проєкту бюджету Одеської міської територіальної громади на 2025 рік з його презентацією. Зазначений проєкт бюджету буде винесено на розгляд виконкому 24 жовтня 2024 року. Про це повідомляє сайт Одеської міської ради.

Для прозорості та доступності бюджетного процесу, залучення громадськості Одеси до процесу прийняття рішення проєкт бюджету було розміщено на офіційному сайті міста.

З метою подальшого підвищення рівня прозорості міста, поетапного впровадження заходів, які суттєво підвищать загальний рівень прозорості та публічності бюджетного процесу, розпорядженням Одеського міського голови від 17 червня 2021 року № 488 створено робочу групу з розробки прогнозу та проєкту бюджету Одеської міської територіальної громади, а також затверджено її склад і положення.

Робоча група є колегіальним дорадчим органом, який має сприяти координації роботи всіх відповідальних органів з розробки проєкту бюджету Одеської міської територіальної громади.