Оборонці півдня України відзначили День Сала

У День Сала на позиціях Сил оборони півдня особливе пригощання й відповідне шанування знаковому продукту.
Любов українців до сала виправдана не тільки його смаком, а ще й корисними властивостями, які підтвердили експерти.
У складі цього продукту є вітаміни А, Е, D, F, мікроелемент селен.
Одна з найбільш цінних складових – арахідонова кислота, яка стимулює роботу головного мозку та серцевого м’яза, покращує роботу нирок, виводить з крові зайві холестеринові згустки.


Дієтологи вважають, що любов до сала пояснює довголіття української нації. Відомо, що наші предки вживали сало майже кожен день, за виключенням посту. 
Тож і наші воїни сьогодні забезпечені смаколиком довголіття.
Смачного! Віри вам і сили в боротьбі із ворогом! Разом – до Перемоги!

Сили оборони півдня України