Два австрійські села передали допомогу тергромаді на Одещині

На цю суму було закуплено продукти та засоби гігієни. Крім того, австрійці надіслали медикаменти. Цікаво, що австрійські населені пункти не перебувають із Березівською тергромадою у партнерських відносинах. Про це повідомив на своїй сторінці Березівський міський голова Валерій Григораш.

По словам Валерия Григораша, з початком війни розвиток громад, які в тилу, майже зупинився, адже всі працюють виключно на перемогу. Адже надходить допомога – навіть від зарубіжних міст, які складаються з нашими в побратимських чи партнерських відносинах.

Так, жителі сіл Гашурн та Партенен, що в Австрії, зібрали для Березівської міської територіальної громади 10 тисяч євро, на які були закуплені продуктові набори та засоби гігієни, для резерву громади. Також додатково наші друзі австрійці надіслали медикаменти, які отримали медичні заклади громади, – відмітив Валерій Григораш.

Він висловив подяку голові сіл Гашурн та Партенен Даніелю СандрелюТетяні Розе-Сойкіній, мешканцям цих населених пунктів за чуйність і здатність співпереживати.

Джерело.