На Одещині чоловік вкрав у сусідки свійську тварину

Мешканець Кілії Одеської області отримав два роки умовно за викрадення сусідської кози через три дні після Нового року. Коли його навідали поліцейські, він зарізав свійську тварину та розібрав її на шматочки, вочевидь готуючись приготувати святкову м’ясну страву.

Про це повідомляє інформаційна агенція «Юг.Today» з посиланням на вирок Кілійського районного суду.

У матеріалах справи зазначається, що приблизно опівдні 3 січня містянин, перебуваючи недалеко від будинку потерпілої та побачивши прив`язану козу породи «Альпійська» вартістю 2166,66 грн, вирішив її вкрасти для того, щоб отримати їжу. Чоловік вийняв кілок, взяв тварину за нашийник та повів її до своєї оселі. Вдома він її зарізав та розібрав на м`ясо. А приблизно о 17-й годині прибули співробітники поліції. Крадій разом з правоохоронцями поїхав до відділення, де розповів про скоєний ним злочин.

Кілійський райсуд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років. Однак потім суд звільнив засудженого від відбування покарання з іспитовим строком на два роки. Також мешканець Кілії сплатить на користь держави витрати, пов`язані з проведенням експертизи, в сумі 566,34 грн.