На Одещині посилюють заходи безпеки

В Одесі та в регіоні у вечірній та нічний час значно збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів з числа поліцейських, членів громадських формувань та охоронних фірм.

Як повідомили у прес-службі регіону, додатково до патрулювання залучаються і військовослужбовці Національної гвардії та ЗСУ.

Загалом правопорядок  забезпечуватимуть понад 1700 правоохоронців у складі 199 автопатрулів та 335 піших нарядів. Їхнє завдання — запобігання скоєнню майнових злочинів, охорона безпеки на вулицях та профілактика дорожньо-транспортних пригод, дотримання комендантської години громадянами тощо.

Наразі ситуація у місті і області стабільна та контрольована. Працюють «Пункти незламності», де можна знайти все необхідне. А якщо громадяни відчуватимуть небезпеку, то мають звернутися до поліції. Всі відділи й відділки поліції працюють як пункти обігріву, а правоохоронці готові відгукнутися на будь-які прохання співвітчизників.

Поліцейські просять із розумінням поставитися до тимчасових складнощів. Сприяйте роботі правоохоронних органів та комунальних служб і бережіть себе. Також, в умовах відсутності освітлення, будьте особливо обережні на дорозі.