«Одещина. Край та люди». Фотовиставка в обласній раді

В адміністративній будівлі Одеської обласної ради створено постійну фотовиставку.  З другого по шостий поверх стіни коридорів буде прикрашено новими фотографіями мальовничих куточків Одещини, історичних пам’яток, ландшафтів, свят та звичаїв, побуту мешканців різних районів області. Більшість з цих робіт увійшли до фотоальбому «Одещина. Край та люди».

Над проектом протягом року працювали досвідчені фотохудожники Одеського регіону: Олег Куцький – Борис Бухман , Сергій Гуменюк,  В’ячеслав Грубий, Ангеліна Тарасенко.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року обласна рада презентувала новий фотоальбом «Одещина. Край та люди» з нагоди 85-річчя заснування Одеської області». До фоліанту, який не видавався 15 років, увійшло 500 фотографій з 26-ти районів Одещини.

«Обласна рада із задоволенням підтримала даний проект та усіляко сприяла втіленню його в життя. Окрім естетичного аспекту фотовиставка зацікавить іноземних гостей та достойно презентуватиме наш регіон на будь-якому рівні», – зауважив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Розміщення фотографій проводитиметься протягом тижня.

DSC_4795