Одеські боксери проявили себе на студентському чемпіонаті України з боксу

Умань, Черкаська область, стала ареною змагань у світі українського боксу серед студентів протягом 16-20 квітня 2024 року. Одеса відзначилася на цих змаганнях, представляючи свою бойову силу та спортивний талант. Серед найяскравіших досягнень – дві золоті медалі та дві срібні, здобуті вихованцями нашого регіону. Про це повідомляє Одеська міська рада.

За п’ять днів інтенсивних поєдинків в рингу зійшлися 140 бійців із 57 вищих навчальних закладів країни. Вони боролись у 13 вагових категоріях для чоловіків та 12 для жінок.

Першу золоту привіз Рашад Расулов, вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №5. Він здобув перемогу у ваговій категорії 75 кг, продемонструвавши високий рівень майстерності та вольові якості. Не менш вражаючий був виступ Нікіти Малюти, представника КДЮСШ «Колос», який виборов золото у ваговій категорії понад 92 кг.

Також, повідомляється, що Микита Погожий з КДЮСШ «Колос» продемонстрував високий рівень техніки та вольових якостей, здобувши срібло у категорії 63,5 кг. Імран Гаджиєв з КДЮСШ №8 та клубу «Атаман» також здобув срібну медаль, показавши вражаючий виступ у ваговій категорії 71 кг.

Джерело