Підрозділи поліції на Одещині очолили нові керівники

Про це повідомляє Поліція Одеської області.

На посаду тимчасово виконуючого обов’язки начальника Одеського районного управління поліції № 1 призначено Олександра Коцара. Т.в.о. начальників п’яти підпорядкованих йому відділів поліції стали Віктор Герасименко, В’ячеслав Барба, Олександр Суржик, Сергій Зайков та Володимир Тітомир.

На посади т.в.о. керівників трьох відділень, підпорядкованих Одеському районному управлінню поліції № 1, призначені Олександр Стеценко, Сергій Волков та Олександр Мільчук. Т.в.о. керівника сектору поліцейської діяльності № 1 Одеського районного управління поліції № 1 призначено Дмитра Малиновського.

Посаду т.в.о. начальника Одеського районного управління поліції № 2 посів Вадим Кулібаба; т.в.о. начальників підпорядкованих йому двох відділів у Доброславі та Чорноморську – Олександр Вінніченко та Євген Орлов, т.в.о. керівників двох відділень в селищі Овідіополь та селі Усатове – Віталій Афанасьєв та Максим Бойко, т.в.о. керівників двох секторів поліцейської діяльності в містах Чорноморськ та Южне – Ігор Чебан та Іван Могорян.

Файл:Ukrainian National Police logo.png — Википедия

Т.в.о. керівника Березівського районного відділу поліції став Володимир Панченко, а підпорядкованих йому відділу поліцейської діяльності у селищі Миколаївка та двох відділень поліції в селищах Іванівка та Ширяєве – Сергій Вербицький, Віктор Дудка та Ярослав Фісенко відповідно.

Т.в.о. керівника Білгород-Дністровського районного відділу поліції став Олег Чукань, а підпорядкованих йому двох відділень поліції в Сараті та Татарбунарах – Олександр Буюклі та Олександр Бодюл.

Т.в.о. начальника Болградського районного відділу поліції став Роман Галкін, а двох підпорядкованих йому відділень в місті Арциз та селищі Тарутине – Геннадій Петровський та Святослав Візняк.

Т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції став Олександр Кучугура, а двох підпорядкованих йому відділень у містах Кілія та Рені – Іван Триколіч та Микола Піщанський.

Т.в.о. начальника Роздільнянського районного відділу поліції став В’ячеслав Маковій, а підпорядкованих йому двох відділень у селищах Велика Михайлівка та Захарівка – Віталій Славінський та Анатолій Коневщинський.

На посаду т.в.о. начальника Подільського районного управління поліції призначено Олександра Ноздратенка, а двох підпорядкованих йому відділів поліцейської діяльності в місті Кодима та селищі Окни – Василь Варшавський та Володимир Темрієнко. На посаді т.в.о. начальника відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції в селищі Любашівка Олександр Мазуренко, двох секторів поліцейської діяльності Подільського районного управління в місті Ананьїв та селищі Саврань – Віталій Боднарук та Микола Євтодій, а відділення поліції № 1 в місті Балті – Віталій Мельниченко.