Портрет одеської шахістки прикрасив обкладинку міжнародного журналу

Відома українська шахістка та одеситка Наталя Жукова з’явилася на обкладинці першого номеру у 2023 році всесвітньо відомого журналу New In Chess. Світлину для видання зробив теж одесит – фотограф Борис Бухман. Про це Борис Бухман повідомив у своєму Facebook.

Заслужений майстер спорту України, шахістка, гросмейстер та переможниця шахової олімпіади у складі жіночої соборної у 2006 році Наталя Жукова дала інтерв’ю для міжнародного журналу New In Chess та опинилася на його обкладинці. На світлині спортсменка зображена у бронежилеті. Сама ж бесіда із нідерландським журналістом проходила в Одесі.

Возможно, это изображение 1 человек, на открытом воздухе и текст «2023#1 USA $14.99 EUROPE €13.99 NEWINCHESS CHESS ENJOY THE BEST GAME. EVER. READ BY CLUB PLAYERS 116 COUNTRIES World Rapid & Blitz The best from Almaty The lure Sitges Sea, sun and chess Judit Polgar remembers her friend Alex Sherzer James Altucher want (really?) Iranian Brain Drain More chess players leave Interview in Odesa Natalia Zhukova on the war in Ukraine Hat-trick! Magnus Carlsen triple World Champion for the third time»

New In Chess за Україну. Вихід першого номера цього року міжнародного журналу New In Chess. І номер за нас, за Одесу. Було приємно співпрацювати з кореспондентом Simone Peek та сфотографувати нашу олімпійську чемпіонку з шахів Наталію Жукову! – написав Бухман.

Зазначимо, New In Chess виходить англійською в Нідерландах, його читають десятки тисяч людей у 116 країнах світу.

Джерело