Потяги з Одеси скоротили маршрути

З Одеси замість потягу Одеса — Рахів та Одеса — Чернівці тепер курсуватиме потяг Одеса — Івано-Франківськ. Пасажирів будуть пересаджувати на інші потяги.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Через масовані ракетні атаки на енергетичну інфраструктуру та відсутність напруги в контактній мережі на деяких ділянках, обмежено маршрут низки поїздів.

Так, скороченим маршрутом у найближчу добу курсуватиме поїзд Одеса — Івано-Франківськ (замість Одеса — Рахів, Одеса — Чернівці).

Пасажирів, які придбали квитки з Рахова на поїзд №26/25 до Одеси пересадять на поїзд №56/55 Рахів — Київ з подальшими пересадками на інші рейси в потрібних напрямках по станціях Івано-Франківськ та Львів.

Пасажирів, які придбали квитки на поїзд №235/236 Чернівці — Одеса із Чернівців, пересадять на поїзд №255/256 Чернівці — Івано-Франківськ з подальшою пересадкою на поїзд №235/236 Івано-Франківськ — Одеса.

Зазначимо, якщо пасажир відмовиться від поїздки, йому повернуть 100% вартості квитків. Для цього треба поставити відмітку у квитку у чергового по вокзалу в день відправлення та написати заяву на повернення в будь-якій касі в Україні.