Повідомлення про замінування виборчих дільниць на Одещині виявилися хибними

Повідомлення про замінування чотирьох виборчих дільниць у Ширяївському та Великомихайлівському районах Одещини виявилися хибними.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області. 

“Виборчі дільниці у Ширяївському та Великомихайлівському районах перевірені. В результаті обстеження вибухотехніками та кінологами вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено. Зараз роботу усіх чотирьох дільниць поновлено”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські забезпечують охорону публічного порядку. За даними правоохоронців, порушень не зафіксовано.

Як повідомлялося, у неділю вранці  надійшли анонімні повідомлення про замінування чотирьох виборчих дільниць у Ширяївському та Великомихайлівському районах Одещини, де заплановані місцеві вибори. Аналогічні повідомлення надходили і в суботу. У селі Цебрикове навіть сталася сутичка між громадянами і правоохоронцями, які приїхали на виклик та намагалися евакуювати людей. Дії правоохоронців обурили декого з громадян. Присутні почали чинити опір та розпилили у бік працівників поліції газ. За попередніми даними, внаслідок фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців. Розпочато кримінальне провадження за ст.345 Кримінального кодексу України.