Родичі військополонених провели акцію на Дерибасівській

31 грудня на Дерибасівській рідні військовополонених та зниклих безвісти провели чергову недільну акцію, щоб нагадати суспільству, владі та міжнародній спільноті про долю полонених — захисників Маріуполя, які півтора року знаходяться у полоні.

На акції побувала фотокореспондентка Української Служби Інформації Ніна Ляшонок.

Всі у полоні свят, а хтось у полоні на свята: в Одесі родичі полонених  вийшли на акцію, щоб нагадати про близьких (фото, відео) — УСІ Online

Суспільство майже перестало чути про полонених, бо окупанти обрали для себе нову тактику — вони припинили обміни, та не повертають військовополонених та цивільних осіб. Починаючи з серпня обміни полоненими між Україною та росією відбуваються лише безпосередньо на лінії зіткнення та не піддаються публічному розголосу.

Зараз весь світ у «полоні» свят, а хтось у полоні на свята. Тому близькі військових, які утримаються росіянами у полоні, акцією у центрі міста намагалися нагадати суспільству про важку долю рідних, бо завдяки захисникам Маріуполя країна мала змогу вистояти в перші місяці війни.

Всі у полоні свят, а хтось у полоні на свята: в Одесі родичі полонених  вийшли на акцію, щоб нагадати про близьких (фото, відео). Читайте на UKR.NET

Учасники визнають, що влада стала більш спілкуватися з людьми. Наразі почалися певні зрушення, бо ця акція проходить не тільки в Одесі, а й по всій Україні, і це нагадує людям про важливе.

Близькі захисників Маріуполя планують виходити на такі акції під гаслом «Не мовчи – полон» вбиває, поки влада та міжнародна спільнота не докладе всіх зусиль, щоб повернути їх рідних з полону додому.

Всі у полоні свят, а хтось у полоні на свята: в Одесі родичі полонених  вийшли на акцію, щоб нагадати про близьких (фото, відео). Читайте на UKR.NET

Джерело