Студентам одеського коледжу допоможе Одеська юридична академія

Речник Одеської обласної державної адміністрації Денис Соколов заявив, що після пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу навчальний процес має відновитися з 6 грудня. Одеська юридична академія надасть приміщення для студентів і викладачів.

Про це він сказав в ефірі програми «Нині вже» на hromadske.

«Ми працюємо над тим, щоб навчальний процес був відновлений завтра. Одеська юридична академія зголосилася надати приміщення, аби перевести туди студентів, викладачів, увесь навчальний процес. Наскільки я знаю, це дійсно відбудеться. Зараз ще з дітьми мають попрацювати психологи з приводу цієї події, щоб у них не було травматичних станів», — сказав Соколов.

Нагадаємо, в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що на вулиці Троїцькій, вранці 4 грудня сталася пожежа, унаслідок якої загинула студентка. Ще 27 людей, серед яких 13 підлітків та 7 співробітників ДСНС, перебувають у лікарнях. У поліції повідомляють про 29 постраждалих.

Станом на ранок 5 грудня відкритого вогню не спостерігається, проводиться гасіння окремих осередків тління в будівлі. Причини загоряння наразі встановлюють.

В Одеській поліції розглядають дві версії займання: аварійну роботу електрообладнання та навмисний підпал.