У центрі Одеси грабіжник з ножем увірвався до квартири та порізав хазяїна

На вулиці Маразліївській грабіжник здійснив ризиковане пограбування. Він слідкував за місцевим жителем і коли той прийшов до дому та відкрив двері увірвався до квартири погрожуючи ножем. Зачинивши двері він побив хазяїна і наказав віддати гроші або він вб’є його.

Потерпілий віддав 5000 гривень, що знаходилися у квартирі. Під час пограбування він побіг до дверей, намагаючись закрити грабіжника усередині квартири. Але злочинець перехопив цю спробу і порізав руку чоловіку.

Через декілька днів поліцейські викрили 37-річного жителя Дніпра, який у травні минулого року отримав вирок за крадіжку і наразі перебуває на випробувальному терміні. Свої протиправні дії чоловік пояснив скрутним матеріальним становищем у зв’язку з відсутністю роботи. Чужі гроші правопорушник витратив на алкоголь і закуску.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, фігуранту загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.