В Іспанії арештували віллу та офісне помешкання одеського ексвійськкома Борисова

Державне бюро розслідувань разом з місцевою поліцією Іспанії провели обшуки в іспанській нерухомості одеського військкома Євгена Борисова: віллу та офісне приміщення арештували. Про це інформує ДБР. 

У ході розслідування стало відомо, що колишній військовий комісар Одеси Борисов придбав нерухоме майно в іспанському місті Марбелья провінції Малага. 

Колишній військовий комісар Євген Борисов

Йдеться про будинок вартістю понад 4 млн євро, загальною площею 857 кв. м на земельній ділянці 1530 кв. м, придбаний у грудні 2022 року на ім’я матері Борисова, та офісне приміщення вартістю понад 500 тис. євро загальною площею 223,9 кв. м, яке військком разом з дружиною придбали в лютому 2023 року. 

“13 грудня 2023 року на підставі надісланого Державним бюро розслідувань запиту про міжнародну правову допомогу, національною поліцією Королівства Іспанія, за участі працівників Головного слідчого управління ДБР, проведено обшуки у придбаній родичами військкома вілли та офісного приміщення”, – йдеться в повідомленні. 

Під час обшуку вилучили документи, які засвідчують право володіння та розпорядження майном членами родини Борисова. Відтак відповідні органи в Іспанії арештували це нерухоме майно. 

Джерело