В Одесі оголосили тендери на ремонт шкіл у Пересипському районі

Управління капітального будівництва Одеської міської ради ініціювало проведення двох масштабних тендерів на капітальні ремонти освітніх закладів у Пересипському районі.

Перший тендер стосується ремонту школи №12 на вулиці Марсельській, 6. Загальна вартість проєкту складає 68 мільйонів 972 тисячі гривень.

У межах ремонтних робіт планується оновлення фасадів, покрівлі, встановлення пандусів, заміна вікон та дверей. Також передбачені роботи з каналізації та встановлення огорожі на території навчального закладу та на футбольному полі. Аукціон запланований на 24 травня 2024 року, а завершити всі роботи мають до кінця 2025 року.

Другий тендер оголошено для капітального ремонту гімназії №61, що розташована за адресою вулиця Академіка Воробйова, 20/1. Проєкт передбачає повну заміну вікон і дверей, оновлення покрівлі, тепло- і гідроізоляцію фундаменту та фасаду, установку систем протипожежного захисту, ремонт водогону та каналізації, а також облаштування клумб на території гімназії. Очікувана вартість тендера складає 120 мільйонів 375 тисяч гривень. Торги відбудуться 22 травня, а роботи мають бути завершені до 31 грудня 2025 року.

Джерело