В Одесі поліцейські затримали молодика з понад 200 згортками психотропів

Правоохоронці затримали зловмисника у комендантську годину на одній із вулиць у Хаджибейському районі міста, коли в автомобілі таксі він перевозив 235 згортків з психотропною речовиною. 

Належність речовин до категорії психотропів криміналісти підтвердили за допомогою експрес-тесту. Вилучені речові докази вагою близько 400 грамів поліцейські направили на експертне дослідження.

Молодику повідомили про підозру у наркозлочинній діяльності та помістили під варту.

«Наразі слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропної речовини з метою збуту.

Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Згідно з її санкцією, молодому чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нині правоохоронці встановлюють канал постачання психотропів та всіх учасників наркозлочину. Триває слідство», – розповіла заступник начальника слідчого відділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Черненко.

ГУ Національної поліції в Одеській області