В Одесі завершується опитування діячів культури

Діячів культури, креативних індустрій та туризму просять взяти участь у опитуванні щодо створення Дорожньої карти культурного розвитку Одеси.

Цей рамковий стратегічний документ буде презентований громадськості влітку 2024 та ляже в основу подальших культурних політик міста. Документ стане основою для оновлення культурної діяльності в Одесі та визначить кроки, якими місто буде рухатися десятки років.

Дорожня карта культурного розвитку Одеси базуватиметься на дослідженнях потреб та баченні майбутнього культурної спільноти. До участі в опитуванні запрошуються керівники та представники закладів культури, креативних індустрій, туризму та профільної освіти, а також митці, меценати, громадські дієвці, медіа, представники влади та бізнесу.

Опитування закінчиться 30 березня. Ви можете перейти за посиланням на анкету та поділитися вашим баченням. Розроблена стратегія дозволить залучати в Одесу довгострокові грантові програми фінансування, оновлювати інфраструктуру та обладнання, проводити навчання та обмін досвідом.

Робоча група проєкту закликає: “Шановні експерти, представники культурно-креативних індустрій, беріть участь в опитуваннях та обговореннях, до яких ми вас запрошуємо. Нам усім потрібно розуміти філософію культурних змін та вектори руху. І саме зараз ви маєте можливість безпосередньо долучитися до створення Стратегії культурного розвитку Одеси, щоб на її основі згодом реалізувати ваші плани та ідеї.
 
Розробка стратегії культурного розвитку Одеси координується ГО «Пікселейтід Реалітіз» у партнерстві з Департаментом культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради, фінансується ЄС в рамках проєкту EU4Culture, що реалізується Goethe-Institut у партнерстві з Данським інститутом культури, Чеськими Центрами та Французьким Інститутом у Грузії”.
 
Заповнити Анкету
Переглянути Презентацію проєкту

Контакти:
[email protected]
[email protected]

Джерело