В Одеській області невідомий вбив кошенят

В Ізмаїлі Одеської області чоловік вбив п’ятеро кошенят вуличної кішки, що жила у підвалі будинку і була загальною улюбленицею. Садист порізам малюкам животи.

Про це повідомляє інформаційне агентство «Юг.Today».

Опікуни планували виростити кошенят та роздати в добрі руки, а кішку простерилізувати та теж знайти їй господаря. Кошачій родині облаштували у підвалі зручне «ліжечко», накупили посуд та смачний корм.

Однак, зайшовши до підвалу, опікуни побачили, що хтось вийняв з коробки усі підстилки, а коробку відкинув в іншу сторону. Кошенят знайшли в куточку, в пилюці. Було помітно, що кішка намагалася їх сховати. Одне з кошенят було мертвим – на шиї в нього опікуни побачили глибоку рану.

Спочатку вирішили, що це міг зробити якийсь вуличний кіт – в природі це досить розповсюджене явище. Тому прибрали в підвалі і знов облаштували для своїх підопічних сховище.

Наступного разу у підвалі знов було все розкидано, а підстилка – закривавлена. Трьох мертвих кошенят знайшли поруч. Ще одного кішка намагалася сховати на дереві. Але врятувати його вона теж не змогла.

У всіх кошенят були розрізані животики. Те, що це саме розрізи гострим предметом на кшталт скальпеля, а не сліди від зубів інших тварин, підтвердив ветеринар. Нікого з місцевих у вчиненні такого звірства опікуни не підозрюють. Кажуть, що підозри падають на сумнівного чоловіка, якого періодично бачать в тому дворі.

В поліцію опікуни не зверталися – не вірять, що хтось розглядатиме справу.

Нагадаємо, що в останні роки в Ізмаїлі зафіксовано дуже багато випадків жорстокого вбивства тварин. Але покарання за вчинене не поніс жоден з садистів, навіть з тих, кого фактично ловили на місці злочину.

Єдине, про що попросили опікуни, – допомогти знайти добрі руки для своєї підопічної. Квартира чи приватний будинок, неважливо. Аби годували та аби вберегли від такої ж страшної долі, яка спіткала її кошенят.