Внаслідок ракетного удару по Одещині постраждала маленька дитина

Російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Внаслідок обстрілу постраждала маленька дитина та двоє дорослих. Про це повідомляє Оперативне Командування “Південь”.

У повідомленні зазначається, що внаслідок ракетного удару по Одещині літаками стратегічної авіації вражено об’єкт туристичної інфраструктури. Також зруйновано будівлі, виникла пожежа.

“На місці працюють рятувальники та слідчо-оперативна група” , – йдеться у повідомленні.

Також “Південь” повідомляє, що ворог продовжує атакувати пошкоджений та нефункціонуючий міст через Дністровський лиман. Втім, намагаються знищити об’єкти, а відбувається потрапляння до мирних жителів.

“Попередньо, постраждали 2 дорослих і важко поранена маленька дитина. Решта інформації уточнюється” , – уточнили в Оперативному Командуванні “Південь”.

Оновлено: внаслідок обстрілу постраждали чотири особи, з них одна дитина, пошкоджено легковий автомобіль. Для ліквідації наслідків від ДСНС залучалися дві одиниці техніки та п’ятеро рятувальників, від місцевої пожежної команди Кароліно-Бугазу одна одиниця техніки і дві особи особового складу.