Завтра в Одесі проведуть антитерористичні навчання

В Одесі 27 вересня через проведення антитерористичних навчань у частині міста запровадять особливий режим. Як повідомили УНІАН у прес-службі Управління Служби безпеки України в Одеській області, 27 вересня координаційна група Антитерористичного центру при УСБУ в Одеській області проводитиме антитерористичні навчання.

«У масштабних тренуваннях, умови яких будуть максимально наближені до реальних, візьмуть участь підрозділи низки відомств», – йдеться у повідомленні. Зокрема, будуть задіяні співробітники СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС, Державної кримінально-виконавчої служби, Держприкордонслужби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Як зазначається, на період проведення навчань на окремих територіях міста запровадять особливий режим, що передбачає обмеження або заборону руху автотранспорту та пішоходів. Крім того, буде здійснюватися перевірка документів, що засвідчують особу, огляд особистих речей, автомобілів тощо. СБУ просить жителів і гостей міста з розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. Всі дії будуть відбуватися в рамках чинного законодавства. Зокрема, проведення навчань заплановано на території Південної виправної колонії №51, яка розформована після бунту в’язнів.

В Одесі 27 вересня через проведення антитерористичних навчань запровадять особливий режим / фото restmap.com.ua