Мешканців Одеси у жовтні запрошують на благодійного напівмарафону: триває реєстрація

Мешканців Одеси запрошують взяти участь у благодійному напівмарафоні «Дорога до Перемоги», який відбудеться у жовтні 2024 року на стадіоні «Чорноморець». Захід спрямований на підтримку Збройних Сил України.

Напівмарафон пропонує різні дистанції для всіх бажаючих: 5 км, 10 км і 21 км для бігунів, а також скандинавську ходьбу на 5 км для тих, хто віддає перевагу помірній активності. Діти до 6 років зможуть взяти участь у спеціальному забігу на 60 метрів.

Організатори підкреслюють, що захід не тільки дозволяє проявити спортивний дух, але й долучитися до важливої ініціативи. Усі учасники отримають медалі, а переможці будуть нагороджені в абсолютному заліку та вікових категоріях. Особливу увагу буде приділено військовослужбовцям.

Всього в заході зможуть взяти участь 400 осіб: 50 місць відведено для дітей, по 100 слоти для дистанцій 5 км, 10 км і 21 км, та 50 місць для скандинавської ходьби.

Одеська ОВА разом з громадськими організаціями «Південна Триатлонна Ліга» та «Федерація Триатлону Одеської області» закликають всіх долучитися до забігу та підтримати спільну перемогу.

Реєстрація вже відкрита. Перейдіть за посиланням, щоб зареєструватися та отримати подарунки від спонсорів.

Джерело