Жительку Одеської області підозрюють у вбивсті власного сина

У Подільському районі (Одещина) викрили жінку, яку підозрюють у вбивстві власного сина. За інформацією, наданою Головним управлінням Нацполіції в Одеській області 2 жовтня, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інцидент стався в одному з населених пунктів Куяльницької громади. За даними поліції, місцеві жителі повідомили про подію, і поліцейські, прибувши на місце, виявили у веранді приватного будинку тіло 31-річного чоловіка зі слідами насильства. Мати загиблого пояснила, що це її син, який жив з нею та батьком.

Фото: ГУНП в Одеській області

Слідство встановило, що конфлікт виник під час сімейної вечері, коли обидві сторони вживали алкоголь. Син почав принижувати матір, і під час сварки жінка вдарила його ножем у груди. Батько постраждалого звернувся до сусідів із проханням викликати поліцію та медиків, проте чоловік помер на місці до приїзду швидкої допомоги.

Криміналісти вилучили ніж та інші докази, які передали на експертизу. Тіло направлено на судово-медичну експертизу, яка попередньо підтвердила, що смерть настала внаслідок колото-різаної рани грудної клітини.

Жінці оголошено підозру за статтею 208 Кримінального кодексу України, і суд обрав для неї запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Джерело