Більшість міст Одещини цього року не встановлюватиме новорічні ялинки

Більше половини міст Одеської області не надають офіційних повідомлень щодо встановлення новорічних ялинок. Скоріше за все, їх не буде. Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації.

Зокрема, без новорічної красуні остаточно вирішили залишитись в Ізмаїлі, Южному, Чорноморську.

У Татарбунарах повідомили, що раніше встановлені ялинки залишаться без свого традиційного сяяння. У Болграді цьогоріч на головній площі міста не проводили традиційне свято на День Святого Миколая, тому, мабуть, там і не буде новорічної ялинки.

У Кілії з даного приводу проводять опитування. А ось у Ананьєві, Арцизі, Березівці, Біляївці, Рені, Кодимі, Роздільній, Вилково, Теплодарі, Балті поки не зрозуміло – місцева влада не надає повідомлень.

Встановити головний святковий атрибут вирішили лише в двох містах Одещини.

У Білгород-Дністровському провели опитування – 52% серед опитаних у Telegram-каналі «Аккерман офіційний» висловили бажання бачити ялинку на центральній площі. Її встановили на День Святого Миколая біля міської ради.

Возможно, это изображение 1 человек, стоит, дерево и на открытом воздухе

Також ялинки є у кожному мікрорайоні Подільська.

Чи буде ялинка в Одесі на Думській площі – поки не відомо. Наразі ялинка є лише в Суворовському районі. Нагадаємо, раніше міська влада проводила опитування серед одеситів з даного приводу – 49% висловилися проти.