На лівобережжі Херсонщині командири відправляють піхоту без важкої техніки — речниця

Російські військові продовжують атакувати позиції Збройних сил України на лівому березі Херсонської області. Зараз же, командири російських військ вирішили використовувати лише піхоту без важкої техніки під час таких атак, що значно зменшує їхню ефективність.

Про це повідомила Наталія Гуменюк, керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня під час телемарафону, передав її слова кореспондент “Інформеру”.

За її словами, ворог продовжує наступати на позиції Збройних сил України на лівому березі Дніпра, намагаючись вигнати наші військові підрозділи звідти.

“Умови надскладні і ворог не припиняє штурмових дій. За минулу добу ворог наважився на 5 таких спроб, але всі обставини були проти них”, – зазначила Гуменюк.

Вона також зазначила, що російські командири забороняють використовувати бронетехніку, що суперечить звичайній тактиці для таких атак.

“Вони вимушені туди відправляти суто піші групи для стрілецьких боїв і зіткнення просто очі в очі фактично, і втрачають особовий склад”, – додала Гуменюк.