Через бійку в одеській Аркадії постраждав молодий військовий

Днями в курортному районі Одеси Аркадії сталася масова бійка між двома групами чоловіків, в результаті якої тяжко поранено 28-річного військовослужбовця. Про це повідомив одеський активіст Дем’ян Ганул у соцмережах.

Інцидент стався 2 липня у курортному районі міста. За словами активіста, військовослужбовець 59-ї окремої мотопіхотної бригади Денис прогулювався з сім’єю та друзями, коли між ним і групою чоловіків виникла словесна перепалка, що переросла в фізичне зіткнення.

В результаті бійки Дениса було госпіталізовано з важкими травмами, він втратив багато крові. Поліція затримала 35-річного нападника, уродженця Херсона. Дем’ян Ганул опублікував фотографію нападника.

«Військових дуже багато, велика кількість з них не отримує належної реабілітації, це велика проблема сьогодення. Тому ми маємо з розумінням ставитися та допомагати ветеранам, якщо навіть відбувся конфлікт, його слід владнати без застосування сили проти наших захисників», — написав Ганул.

Водночас місцеві пабліки повідомляють, що постраждалий нібито підходив до перехожих чоловіків і запитував, чи служили вони в армії. Це, за словами очевидців, і стало причиною конфлікту.

Джерело