В Одесі провели фестиваль французької культури

14 липня Франція святкувала День взяття Бастилії. На честь цієї події в Одесі, у міському саду, відбувся фестиваль французької культури. Про це повідомили у Департаменті культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міськради.

Зокрема, з французькою програмою виступив духовий оркестр «Municipal Concert band» одеського муніципального театру ім. Олександра Саліка та вокалісти. На фестивалі були представлені картини художниці Анастасії Кириліної, яка живе і працює в Одесі. На виставці, присвяченій дню Незалежності Франції  було 14 робіт, що включають картини з двох серій, переплетених між собою темами: «Одесіка» та «Французьке враження».

В Одесі відбувся фестиваль французької культури (фото)

Артисти Одеського муніципального театру ім. О. Саліка підготували французькі твори. Виступив  музичний дует Odesa Combo, який символізує любов і зв’язок між Францією та Україною. Завершився фестиваль міні-виставою артистів Одеського муніципального театру ім. О. Саліка «NOTRE DAME DE PARIS». А для дітей була проведена  вікторина на знання Франції та розважальна анімаційна програма.

Джерело