Військові організували патріотичний захід для дітей Херсонщини

Військовослужбовці 121-ї окремої бригади територіальної оборони спільно з іншими підрозділами Сил оборони Півдня та органами місцевого самоврядування організували патріотичний захід для дітей Херсонської області.

Військові поділилися з дітьми історіями про мужність і героїзм своїх побратимів, які звільняли населені пункти Херсонщини від російських загарбників. Діти ж розповіли воїнам про те, як щиро раділи звільненню їх населеного пункту від окупантів.

Цікавою частиною заходу стала вікторина з мінної безпеки, адже наразі багато територій Херсонської області забруднені вибухонебезпечними предметами, залишеними окупантами. Воїни, разом зі школярами, обговорили основні правила поводження з небезпечними предметами та алгоритм дій у разі виявлення міни чи боєприпаси.

Прапор України, розписаний словами вдячності й побажаннями, а також подарунки-обереги, виготовлені дитячими руками, стали зворушливим сюрпризом для захисників. Вони слугуватимуть оберегами для воїнів та нагадуватимуть про підтримку та любов рідних людей. 

Цивільно-військове співробітництво – CIMIC