Царьов зняв свою кандидатуру з президентської гонки

“Я зареєструвався кандидатом на пост президента. Моєю головною метою було використовувати кандидатський статус для того, щоб донести голос Південно-Сходу до жителів решти України, в тому числі західної”, – йдеться у заяві Царьова. 

Він також заявив, що “центральна влада у Києві працює на розкол країни, реальні кроки до збереження України можуть зробити регіони”. 

“Але київська влада, в порушення всіх демократичних норм, позбавила мене цієї можливості. Приїзд до Києва для виступу перед загальноукраїнської аудиторією пов’язаний для мене з ризиком для життя, а участь у теледебатах на телеканалі УТ1 за допомогою телемосту було відкинуто”, – заявив Царьов.

“Я прийняв рішення зняти свою кандидатуру, тому що бачу: в подібних умовах кандидатський статус неефективний. Ми будемо шукати інші інформаційні канали та можливості для донесення своїх думок і позицій до мешканців центральної та західної України”, – додав екс-кандидат у президенти.

Він також закликав Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка, Ріната Кузьміна та інших кандидатів у президенти знятися з виборів.

Нагадаємо, голова ЦВК Михайло Охендовський заявив, що вибори президента стануть одними з найскладніших в історії.

25 травня в Україні відбудуться вибори президента. У них беруть участь 23 кандидати. Вибори мера столиці і депутатів Київради будуть проходити в один день з виборами президента.