У СЛОВ’ЯНСЬКУ АНТИТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦІЯ. Людей просять залишатись вдома

Під час бойового зіткнення до 5 терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення”, – зазначено у повідомленні.

Міноборони також повідомляє, що у ході проведення антитерористичної операції були поширені листівки, в яких населення закликають дотримуватися спокою, по можливості не залишати свої будинки, не відпускати дітей без нагляду батьків на вулиці міста, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинні накази представників самопроголошеної незаконної влади.

За інформацією з джерел у АТО, самопроголошений мер Слов’янська Пономарьов оголосив про “розстріл на місці кожного, у кого буде виявлена ​​ця листівка”.

Раніше, близько 12:20 повідомлялося, що блок-пост під Слов’янськом, який розташований на харківській трасі поруч із колишнім постом ДАІ, взяли під контроль збройні сили України.

Про це повідомляє Краматорськ.info.

“У результаті перестрілки три людини із сил загону самооборони вбиті. Невідомі обстріляли й журналістів, але із представників ЗМІ ніхто не постраждав”, – відзначає видання.

 

 

Люди, що живуть на окраїнах міста повідомляють про те, що чутні постріли.

За словами прес-секретаря Народного ополчення Слов’янська Стелли Хорошевої, на даний момент у районі села Хрестище йде перестрілка, будівлю виконкому звільнили від мирних громадян і відправили їх по будинках.

Також, прес-секретар повідомила, що дані постійно змінюються, але у зв’язку з перебоями стільникового зв’язку інформація про пересування військових груп не надходить.

“Відомо, що до Слов’янська підходять БТР”, – повідомила прес-секретар.